- lakberendezés kicsit másképp -

otthonberendező

otthonberendező

Otthon

2016. augusztus 13. - otthonberendező

Találtam egy idézetet, ami kiegészíti, és még inkább ön azonossá teszi számomra az otthonberendező hitvallását, úgy hogy, itt a helye a blogban. Ha lesz egyszer honlapom, ott is előkelő helyen fog arra hivatkozni, hogy mennyire nem csak az építésről, és a külsőségekről, a design-okról lenne szabad, hogy szóljon a lakberendező szakma.

 

"Otthont építesz... gyűjtesz rá, megveszed az építőanyagokat, mestereket keresel, terveztetsz, tervezel, szervezel, és végül felépül. Életed legnagyobb vállalkozása. Amire annyit készültél, amiről annyit álmodoztál. És mégsem otthont építettél. Csak házat. Mert az otthont nem a házban találod meg. Nem a falak között, nem a tető alatt. Valahol egészen másutt. A Másik lelkében. Ő lesz házadban az igazi otthon."(Csitáry-Hock Tamás)

 

13932882_891192957691574_2633469489524934007_n.jpg

 

Kívánom mindenkinek, hogy találja meg azt az embert, a társát, akinél otthon van. Mert akkor az otthonuk is igazi otthon lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr3610408818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása