- lakberendezés kicsit másképp -

otthonberendező

otthonberendező

Gyerekszoba méretre szabva.

2016. augusztus 14. - otthonberendező

Nyakunkon az iskolakezdés, és ezzel együtt a gyerekszobák is mindig újragondolódnak. De, ha nem is nagy a változtatás, legalább a fiókokból kikerülnek a tavalyi dolgok, helyet adva az új könyveknek. 

Viszont, ott nagyobb a feladat, ahol most kell kialakítani az íróasztalt, mert az ovisunk iskolássá cseperedett, és ha néha-néha otthon is lesz feladata, jól jön egy saját sarok.

Erre találtam jó példának, vagyis már régóta ide volt készítve, még az asztalos megoldásoknál szerettem volna bemutatni, nővéreméknél, egy igazán kicsi szobában megvalósult tanulósarkot. Nagyon jó elgondolás, minden cm-t kihasználva, és precíz egyedi kivitelezés. Fontos a tervezés, de egy jó asztalos aranyat ér!

 

img-20160129-wa0012.jpg

img-20160129-wa0013.jpg

img-20160129-wa0009.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr558335412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása