- lakberendezés kicsit másképp -

otthonberendező

otthonberendező

Otthonberendező

Ki ez, és mit akar?

2015. október 17. - otthonberendező

 

Szabó Kriszta lakberendező vagyok, otthonokat rendezek be. Szeretek segíteni azok otthonosabbá tételében, mely egyrészt az egyéni funkcionális elképzelések, igények megvalósítását, de ugyan ilyen hangsúllyal a szeretett élettér kialakítását is jelenti.

6931b39e8ce87c5943fdbd9ff9fc6dc7.jpg

Számomra nem a hangzatos dizájnon, az aktuális trendeken, az éppen népszerű stíluson van a hangsúly. Fontosabb, hogy olyan dolgokkal vegyük körbe magunkat, amik kellemesen hatnak ránk, örömet okoznak. Ha hiányoznak, keressük meg, mik lehetnének ezek. Fontos, hogy rend legyen a ruhásszekrényben, a komódban, a gyerekszobában, és egyéb rejtett helyeken is. 

Vallom, hogy csak úgy lehet igazán otthonos egy élettér, ha a harmóniát szolgáló rend kívül belül megszületik, ezáltal alakítva át a benne lakók életét. Így lesz rend Benned is, és esetleg vesz az életed fordulatot, vagy csak válik kiegyensúlyozottabbá.

Blogom témái fognak rólam, és a rendhez, lakberendezéshez kötődő viszonyomról szólni. Kalandra fel!

294db09eb582517b2587c69026b7fb7f.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr47985509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása