- lakberendezés kicsit másképp -

otthonberendező

otthonberendező

Mit csinál egy lakberendező?

És mit egy otthonberendező?

2015. október 31. - otthonberendező

A lakberendező ismerkedik, beszélget, elképzeléseket, vágyakat hallgat, belelát a fejekbe, majd elvonul és kitalál, alkot. Megtervezi, hogy az átalakítandó, megvalósítandó terekkel kapcsolatban, hogyan is ölthetne ez formát.

A vázlatokkal felszerelkezve, megint sokat beszélget, egyeztet, és próbálja még jobban megérezni a vágyak mögött az embert, hogy azt is beleültethesse munkájába. A folyamatnak ez a része igazából közös munka a megrendelővel, csak mindenki mást tesz bele a kalapba. Folyamatosan dolgozhatunk együtt, válogathatunk, változtathatunk, de a végsőnek mondott tervek után a megvalósítás hosszabb folyamata következik. 

 

 

20151031_164831.png

 

 

Ez változó lehet, hogy mit is takar, de például egy teljes lakás kialakítása esetén a statikai véleményezést, a fűtés és egyéb technikai rendszerek kialakítását, és a generál kivitelezést kivéve, amiket hozzáértő szakemberekkel együttműködve old meg a lakberendező, minden mást ránk lehet bízni. Legyen az világítás, burkolat, vízkiállás, bontás-építés javaslat, bútortervezés. 

Tervezés, tanácsadás, átalakítás, mind-mind más folyamat, amikor a részletekből egy egész születik. Egy otthon, ahol olyan dolgok vesznek körbe minket, amik között jó megpihenni, élni!

Egy lakberendezőt, az egyénre, a megrendelőre figyelés tesz otthonberendezővé, akinél a hangzatos stílusok helyett a harmónia, a személy szabadsága fontosabb.    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr498039520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása