- lakberendezés kicsit másképp -

otthonberendező

otthonberendező

Mitől más?

2015. október 17. - otthonberendező

A különbség a megközelítésben van. Szeretem ha nem csak egy lak, amit berendezek, és sokszor vendégnek érzi magát benne a lakója, hanem nagybetűs OTTHON születik, közös munkával. És nem különben, jól is hangzik: otthonberendező.

912f686516b5b86f2c3518959684df0e.jpg

Persze nálam is van ismerkedés, beszélgetés, (talán még inkább szükséges, hogy jól megismerjük egymást a megrendelővel) és utána hosszas egyeztetés, és igényfelmérés.

De képzeljük el azt az otthont, ahol egy-két apróságtól eltekintve, minden megvan, talán még a helyén is van, mégsem érzik benne jól magukat a lakók. Ennek lehet ezer és még egy oka, amin segíthetünk! Változtathatunk a színeken, kereshetünk új, sokkal inkább funkcionális helyet egy-egy bútornak, felrakhatjuk a régóta várakozó fotókat, képeket a falra, továbbgondolhatjuk a világítási megoldásokat, és bővíthetjük a tárolóhelyeket. Rendet rakhatunk a könyvespolcon, a tárolóban! (A tárgyak szelektálása, rendszerezése a kívül belül rendet szolgálja, amiről külön is fogok írni. Ennek kapcsán sok ötletet merítettem a japán rendrakás művészetének képviselőjétől, Marie Kondo kisasszonytól.)

mariekondo_rendalelke.png

 

A teljes felújítás, átalakítás, újratervezés, pedig komplex megoldás lehet meglévő és születendő életterekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr357985819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása